Š e formalni zaključek leta 2010

Na rednem občnem zboru smo člani Planinskega društva Slivnica pri Celju tudi uradno končali leto 2010, ki je bilo zelo uspešno.

Na začetku občnega zbora so bili dramski utrinki s tabora pod naslovom Lavrencija al kire že dolg nismo … Na veliko žalost vseh prisotnih smo si morali prvi del igrice ogledati na platnu, ker je več mladih planincev, ki so igrali ključne vloge, zbolelo. Z veliko iznajdljivosti jim je kljub okrnjeni igralski zasedbi uspelo odigrati zadnji prizor ob tabornem ognju in so nam pričarali vzdušje na letošnjem tekmovanju Mladina in gore.

Delo v letu 2010 so v svojih poročilih predstavili predsednik Matej Planko, načelnica vodniškega odseka Manca Čujež in pomočnica načelnice mladinskega odseka Nuša Verdev. Finančno poslovanje v preteklem letu je razčlenil blagajnik Boštjan Rosenstein, poročilo nadzornega odbora pa je podal njegov predsednik Mirko Žagar.

Predsednik je predstavil program dela za leto 2011, ki bo podoben programu v zadnjih letih. Poleg redne dejavnosti bomo letos precej časa namenili urejanju planinskih poti na našem območju, zaradi tega smo na občnem zboru tudi ustanovili markacijski odsek in odsek za varstvo gorske narave. Občnega zbora se je udeležilo precej gostov, ki so vsi po vrsti pohvalili delo v preteklem obdobju.

Ob koncu smo nagradili še člane ekipe Slivniških svizcev, ki so že drugo leto osvojili naslov državnih prvakov v planinskem kvizu Mladina in gore. Za nagrado se bodo lahko brezplačno udeležili tabora mladih planincev v Medvodju pri Tržiču.

Utrinke z občnega zbora si poglejte v galeriji.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

PD Slivnica