POT Rogatec

Zadnjo marčevsko soboto smo orientacisti  preživeli pod Donačko goro. Društvo smo zastopali s pestrim naborom ekip, od A-kategorije do dveh ekip D-kategorije. Rezultati pa so bili naslednji:

V najštevilčnejše zastopani  kategoriji, kategoriji  A, so Gregor in Peter Mansutti ter Barbara Zalokar in Gregor Gračnar zasedli odlično 2. mesto. Morda jim je do prvega mesta zmanjkal le en pravilen odgovor v teoriji: namesto za bele ključavnice so se na vprašanje, katere rože na Golici spomladi množično cveto, odločili za odgovor rumene narcise, kar jim zagotovo ne moremo šteti za hudo, vprašanje je bilo, roko na srce, namreč kar “zafrknjeno”. V kategoriji B so nastopili Nac Mastnak, Gašper Š kornik, Mitja Gračner in Gaj Čede. Zasedli so nehvaležno 4. mesto.  Da bo kakšno višje, bo treba najti   kakšno kontrolno točko več, so se vsi strinjali. Neža Mastnak in Jakob Š kornik sta nastopila v kategoriji C in zasedla 1. mesto, zavedata pa se, da bo treba za boljši izkupiček točk na koncu poseči tudi po znanju iz vrisovanja točk. Kategorija D je kar pokala od tekmovalnosti med tremi ekipami  s kar lepim številom  izkušenj.  2. mesto je tako pred vitanjsko-prleško kombinacijo zasedla ekipa pod Metodovim vodstvom, ki so se mu pridružili še Matjaž Deželak, Luka Žgur in Medeja Poljanec, 1. mesto pa je pripadlo timu Planko.

Preživeli smo prav prijeten so(n)čno-družaben dan, zato z nestrpnostjo pričakujemo naslednjega orientacijskega potepanja po vitanjskih koncih 12. aprila.

NGP

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

PD Slivnica