Novosti članarine v letu 2015

Obveščamo Vas o nekaj spremembah pri članarini za leto 2015. Prva sprememba je, da Planinski vestnik ni več vključen v A+ in A. Zato boste ob včlanitvi lahko dobili naročilnice. Potrebno je samo izpolniti podatke in naročilnico poslati na naslov Planinske zveze Slovenije.

Na podlagi tega  prejme vsak naročnik po pošti položnico. V preteklosti je veliko članov izbiralo članarino A zaradi prejemanja Planinskega vestnika. Zato želimo opozoriti, da sedaj B članarina skupaj z letno naročnino na Planinski vestnik, ki s članskim popustom znaša 29.25 €, znaša 54,25 €, kar je še malenkost manj kot višina članarine A v preteklem letu. Obveščamo pa vas tudi, da je bila naročilnica na Planinski vestnik priložena tudi v decembrski številki revije. Poleg tega so vsi obstoječi A in A+ člani prejeli na dom obvestilo in priloženo položnico, s plačilom katere podaljšajo naročnino na Planinski vestnik.   To položnico za Planinski vestnik je potrebno poravnati do 2. 1. 2015.
Ima pa tudi vsak član možnost, da preko spletne strani clanarina.pzs.si   preveri, ali je njegovo zavarovanje aktivirano, oz.   ima možnost, da se vpiše sam. To lahko stori na podlagi osemmestne individualne kode, ki je odtisnjena na vsaki članski znamkici.
Ob tem naj izpostavimo še, da bo z letom 2015 zavarovanje članom nudila zavarovalnica Adriatic Slovenica, d. d. Vabimo vas, da se na strani zavarovanje.pzs.si seznanite z novostmi, zavarovalnimi vsotami in pogoji članskega zavarovanja. Več podrobnosti o članarini pa je objavljenih na spletni strani clanarina.pzs.si in v Obvestilih PZS. Za dodatna pojasnila so vam na voljo na clanarina@pzs.si.

Ob tem vas še obveščam , da je ob predhodni najavi že možno plačilo članarine za leto 2015 (pri Silvu Užmahu na tel.: 040 215 110).

Priporočam, da  članarino za tekoče leto poravnate vsaj teden dni pred izletom ali drugačno akcijo, ki jo organizira društvo.

Silvo Užmah,

predsednik PD Slivnica pri Celju

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

PD Slivnica