Majice s taborov skozi čas

O planinskih taborih se po izvedbi istega še dolgo govori, o različnih turah in pripetljajih takšnih in drugačnih.Tistim,  ki smo bili v vodstvu po izvedbi tabora ne zmanjka dela. Pripraviti je potrebno razna poročila in obračune, pripravlja se taborno glasilo in pa seveda tudi galerija. Galerija še ne bo tako hitro na ogled, kajti najprej se mora zbrati filmski material in izbor slik.

Dovje 2016
Dovje 2016

Že pred izvedbo je padla ideja da na tabor prinesemo majice in napravimo razstavo istih, žal je zadeva uspela le delno. Majice pa čakajo razne usode, postanejo premajhne, se umažejo in se jih ne da več oprat pa še kakšna nepredvidena usoda jih doleti, hkrati pa so spomin na preživete taborske urice. Vse te majice, pa  so porisane in nekatere imajo še napisane sponzorje, zato  jih še velikokrat s ponosom nosimo v hribe, in ob kakšnih  drugačnih priložnostih.

Ker se mi je zdela ideja idealna, sem se doma odločil in poiskal vse majice od leta 2000, ko sem prvič prišel v vodstvo tabora jih pofotkal, napravil fotogalerijo, in jo pripravil na ogled.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

PD Slivnica