Vse je pripravljeno na začetek planinskega tabora

Po sestankih, ki so se odvijali v preteklih mesecih je prišlo do realizacije vsega, kar smo se prej dogovarjali.

V Celju, Žalcu in Prekopi smo 24.6. nalagali kamione. Vso potrebno opremo, za uspešno izpeljan tabor mladih planincev, so ti kamioni prepeljali na Lokve. Tu so se kamioni raztovorili in začelo se je postavljanje šotorov, tako da se je do večera že pripravila kuhinja, skladiščni prostor in šotori, da so lahko postavljalci prespali.

Drugi dan, 25.6., pa so na postavljanje prihajali še postavljalci iz ostalih društev, ki v sredo niso mogli priti in sreda je bila tudi najbolj naporna, kajti do večeraje bil tabor v celoti pripravljen.

Smo pa imeli na obisku in na prenočitvi nenavadnega gosta, Gospoda Ludvika, ki potuje peš iz Münchena do Trsta. Ko nas je poprosil, če si lahko na območju našega tabornega prostora postavi šotor, smo mu ponudili naše prenočitvene možnosti in seveda tudi večerjo.

V petek, 26.6., smo se prebudili v prekrasno sončno jutro, po zajtrku smo se poslovili od gospoda Ludvika, mu zaželeli srečno pot, mi pa nadaljevali s “šminkanjem” tabornega prostora, nekateri pa so v bližini napravili tudi žičnico po kateri smo se spuščali.

Torej “Tabor Lokve 2015” je pripravljen in jutri ga zasede že prva izmena, mi pa ga bomo zasedli od 4. julija dalje.

Nekaj “fotk” o Lokvah in taboru si poglejte tukaj.

S.U.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

PD Slivnica