Slivniški orientacisti v Vitanju

V soboto, 16. marca, smo se člani PD Slivnica pri Celju udeležili področnega orientacijskega tekmovanja (POT) v Vitanju.

V jutranjih urah smo se tekmovalci zbrali pri Noordung Centru v Vitanju in na naše prijetno presenečenje je bilo tam polno ekip, ki jih je bilo kar 39.

Tekmovali smo v skoraj vseh kategorijah, naše barve so bile namreč zastopane v več kategorijah, in sicer v kategoriji B, C, E in F.

Izrazito razgibana okolica Vitanja in naravne danosti mladim in malo manj mladim orientacijstom ni prizanašala, zato so morali pošteno zagristi v delo in razmišljanje ter se še posebej potruditi. Nekateri so si šli tako daleč in del poti prehodili bosi.

Tekmovanje je potekalo v stabilnem vremenu, z izjemo krajše plohe, ki je pričarala še bolj prvinsko izkušnjo. Prav tako smo bili vsi zadovoljni z organizacijo tekmovanja, ki ga je PD Vitanje izpeljalo odlično.

Predstavniki PD Slivnica pri Celju so bili po tekmovanju navdušeni, mokri in rahlo utrujeni, a slednje je bilo pozabljeno po razglasitvi skupno zavidljivih rezultatov:

Kategorija B: 3. mesto
Kategorija C: 4. mesto
Kategorija E: 5. in 6. mesto
Kategorija F: 1., 3. in 5. mesto

Čeprav je bilo za mnoge to krstno tekmovanje po mnogih let ali na sploh, smo bili z vsemi rezultati izjemno zadovoljni in z veseljem stremimo v pričakovanju naslednjega orientacijskega tekmovanja.

Do takrat pa lep planinski pozdrav!

PS. V kolikor bi koga sodelovanje na planinski orientaciji zanimalo, naj nam piše na pdslivnicapricelju@gmail.com. Za vsakega se najde kategorija :D

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

PD Slivnica