Otvoritev prenovljene poti in koncert Godbe vertikale

oglas
Člani planinskega društva Slivnica pri Celju smo dobro leto delali na projektu planinske rekreativno- učne poti S klopce na klopco. Dela na projektu zaključujemo, zato bomo 23. 2. 2013 pot tudi uradno odprli. Prireditev bomo združili z obeležitvijo 25. obletnice delovanja planinskega društva Slivnica pri Celju.

Za vse, ki se boste ta dan želeli sprehoditi do klopc, bo  ob 15. uri organiziran pohod na Gradišče in naprej na Peseke, od koder se bomo vrnili v dvorano kulturnega doma Gorica pri Slivnici, kjer se bo ob 18. uri začela proslava s kulturnim programom. Za zaključek bo ob 19. uri koncert skupine Godba vertikale. Več informacij je v priloženem vabilu.

Vabljeni!17

Celotni projekt je bil sodinanciran s sredstvi LAS Od Pohorja do Bohorja.

»Za vsebino je odgovorno Planinsko društvo Slivnica pri Celju. Organ upravljanja za Program razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje. « Projekt »Rekreativno učna pot s klopce na klopco « je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, os Leader, pod okriljem Lokalne akcijske skupine »Od Pohorja do Bohorja «.

logo eu

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

PD Slivnica