Natečaj za naj fotografijo S klopce na klopco

Spoštovani obiskovalci rekreativno-učne poti S klopce na klopco!

Kot smo na planinskem večeru ugotavljali, so klopce okrog Gorice zelo obiskane. Tako se z njih gotovo najde tudi kakšen foto utrinek. Ker nas je doseglo, da smo prejšnji natečaj slabo oglaševali, ga  ponavljamo in obljubljamo, da vas bo sporočilo doseglo.

Ni kaj, veliko vas je, ki klopce obiskujete.
Ni kaj, veliko vas je, ki klopce obiskujete.

Natečaj za naj fotografijo na temo rekreativno-učne poti S klopce na klopco.

Fotografije bomo zbirali od objave razpisa do 17. januarja.  Fotografije bomo sproti objavljali v naši galeriji, od 18. do 25. januarja pa bomo  odprli glasovanje. Vsak bo lahko glasoval samo enkrat in samo za eno fotografijo. Najboljša fotografija bo tista, ki bo zbrala največ glasov, polovični delež skupne ocene pa bo predstavljala  tudi ocena tričlanske strokovne komisije. Rezultati bodo javno objavljeni – najprej na občnem zboru društva, potem pa tudi na naši spletni strani.

Na natečaj lahko v navedenem roku pošljete do 3 fotografije, ki morajo imeti v naslovu ime in priimek avtorja. S tem ko fotografijo pošljete na natečaj, dovoljujete njeno javno objavo (v formatu 1024 x 768). PD Slivnica pri Celju pa bo zmagovalcem podelilo 3 nagrade.

1. nagrada: Vodnik po razširjeni slovenski planinski poti ter vodnik, zemljevid in kartonček za žige S klopce na klopco

2. nagrada: fotografski vodnik po razgledih  iz Julijskih Alp (Panoramski pogledi; Julijske Alpe 360 °)  ter vodnik, zemljevid in kartonček za žige S klopce na klopco

3. nagrada: zemljevid Triglavskega narodnega parka ter vodnik, zemljevid in kartonček za žige S klopce na klopco

Želimo vam dober fotografski navdih.

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

PD Slivnica