Z mladimi planinci na Tomažu

Dva slivniška in devet planinskih mladih ter dva slivniška ter ena planinska “stara” smo se v sredini decembra podali na 2. izlet z mladimi planinci v tem letu. Naš cilj je bil Sveti Tomaž nad Vojnikom.

Smer? Proti Tomažu.
Smer? Proti Tomažu.

V spodnjih vrsticah si preberite vtise nekaterih planinskih mladih planincev, v galeriji pa vabljeni k ogledu fotografij.

Jan Selič, 3. r.: V avtu   sem sedel zraven Roka in Eme. Bili smo   na   Eminem telefonu. Na Eminem telefonu smo igrali igrice. Med potjo sva se   zelo zabavala. Bilo je zelo zabavno.
Lejla Vovk, 3. r.: Hodili smo po Gozdni učni poti modrijanov. Videli smo različne znake. Na njih so bila napisana imena dreves: rdeči bor, jelka, divja češnja, gaber, leska.
Neža Vrečko, 3. r.: Pod svetim Tomažem je bila koča. Š li   smo notri in pili čaj,   se zabavali in pisali v dnevnike. Gospod nas je zelo lepo sprejel. Ko smo hoteli oditi, nam je pokazal še sobo za obiskovalce. Meni so bile zelo všeč zložljive stopnice.
Lovro Jazbec, 4. r.: Ko smo prišli na pol poti, smo odšli na bližnjo jaso. Tam nas je ujel veter. Vsi otroci smo se zelo zabavali. Metali smo kape, uživali ob pogledu na Vojnik, se malo okrepčali in nadaljevali pot.
Julija Gorišek, 4. r.: Blizu Sv. Tomaža smo odšli v hudo luknjo. Ni bilo daleč, videli smo en mali kapnik. Odšli smo mimo hiše z lesenim dimnikom. Tam smo se fotografirali.

NGP

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

PD Slivnica